Sincera i segura. Lluitadora. Genial. Dolça i bonica. Coherent.

Amiga i companya de riures i aventures. Llum. Inspiració i energia.

Gràcies, gràcies de tot cor.

Estimada Júlia,

Gràcies per tot, moltíssimes gràcies, de veritat. Gràcies per haver iluminat la meva vida amb un somriure, per enriquirme culturalment i per acompanyar-me en aquest món de somnis i il·lusions. Gràcies per cuidar-me i deixar que et cuidi, gràcies per voler menjar-te el món, per tenir ambicions, per anar a per totes. Gràcies pels moments compartits a Roma, gràcies per menjar gelats al meu costat, gràcies per fer-nos fotos i més fotos, gràcies per tots els petits instants que m’han fet feliç; Júlia, em fas feliç, i molt!

Gràcies bonica per l’espectacular viatge a Florència, gràcies per ensenyar-me a respectar els altres, per il·luminar el meu camí amb el teu exemple. Gràcies per animar-me a somniar, a estimar, a qüestionar el perquè de tot. Gràcies per les teves abraçades plenes d’energia, per els teus somriures d’ànim, els teus silencis de pau. Gràcies per aquest 2018 al teu costat, pels aprenentatges, per la nostra amistat, per ser-hi. Gràcies pel teu consell, la teva escolta, gràcies per eixugar-me les llàgrimes i per entendre el meu dolor. Gràcies per compartir els subidons i els bajons. Gràcies per animar-me a fer el que el meu cor sent, gràcies per inspirar-me tant.

Aquest any al teu costat ha estat genial, tot ell. Des que vas aparéixer a la classe morta de por pel canvi fins avui. Avui que transmets força, felicitat, confiança. Avui que has pres riscos i decisions per tu i només per tu, avui que estimes i t’estimen, avui que brilles com l’estel més lluent de l’univers. Júlia, inspires: a totes i a tots els que estem al teu voltant, als que comparteixen paraules amb tú, als que veuen els teus curts i llegeixen els teus escrits. Ets llum. I ets una llum que vull ben a prop aquest 2019, vull compartir mil experiències al teu costat, vull seguir somniant amb tú.

Gaudeix preciosa, gaudeix de l’amor que tens al teu voltant, gaudeix de la teva determinació, de les teves accions i de les teves decisions. Gaudeix i lluita, lluita pel que vols, lluita pel que et fa feliç. I, Júlia, em tens aquí. Pel que sigui.

Feliç 2019 i feliç camí cap a l’Escac, cap a l’èxit i cap a tu.

Ann Rubio Dia a dia , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *