Llum. Tendresa. Saviesa. Amor. Dolça i feliç. Suau. Bonica. Intel·ligent i coherent. Valenta. Capaç de tot el que et propossis.

Amiga i companya d’aventures, de màgia i d’experiències místiques. Confident i consellera.

Gràcies Lu.

Bonica,

T’estimo, t’estimo molt i t’estic tan agraïda per aquest 2018 al teu costat, ha estat màgic, apassionant. Des que ens vam conéixer em sento una mica més completa, adoro compartir la part mística de la vida amb tu. Aprenc de les teves paraules, de les teves reflexions i dels teus actes, ets un referent per mi, Lucía. Gràcies, gràcies per les nostres xerrades aquest any, gràcies per les estones compartides, els somriures, les bromes dolentes i les bogeries realitzades. Gràcies per ser com ets, tan honesta, real, sincera, dolça i carinyosa. Gràcies per comptar amb mi i per deixar que jo pugui comptar amb tu. Gràcies per meditar amb mi, per obrir-te a mi i per escoltar-me plorar, riure, cantar i cridar. Gràcies per haver estat aquí aquest 2018.

Lucy, et vull amb mi. Et vull ben aprop aquest 2019, si és el teu camí. Vull compartir molt més amb tu, vull gaudir de la teva companyia, de la teva energia, de la teva màgia. Vull sentir-te cantar de nou, que m’embriaguis amb la teva veu, vull ballar fins que surti el sol al teu costat. Vull enriquir la nostra amistat, fer-la més forta i respectar els nostres espais, vull trobar l’equil·libri. Ets essencial per a mi i vull que ho sàpigues. T’estimo tal i com ets, t’admiro i et respecto. Estic orgullosa de ser amiga teva.

Em fas sentir especial, em puges l’autoestima amb les teves frases motivadores tan cursis però que alhora aconsegueixen el seu objectiu, fer-me sentir més bella. M’encanta menjar filipinos en un dia low al teu costat i saber que no se’ns posaran al cul sinó que amb el nostre riure ens faran més guapes i tot. Adoro riure i riure amb tu, hores i hores. Soc feliç compartint la meva vida amb tu, Lucía. Realment, no tinc paraules per a plasmar en un sol text tot el que sento, lo important que ets a la meva vida i lo magnífica que ets com a persona. M’omples d’una manera especial que molt pocs aconsegueixen, en fas sentir compresa. També m’ajudes a créixer, em poses límits i m’animes a ser cada dia una mica millor. La teva amistat ha estat de lo millor d’aquest 2018.

Gaudeix bonica, gaudeix de totes les coses bones que tens a la teva vida, de les persones que t’estimem. Gaudeix de la música que portes dins el cor, gaudeix de la bellesa del mar, els arbres i les flors. Gaudeix de cada instant des de la calma i la consciència, no vulguis córrer, no et reprimeixis per quedar bé ni et limitis per encaixar. Deixa la teva ànima volar ben lluny, deixa-la lliure. Escolta la teva intuició i fes el que el cor et demani. Sent, estima, respecta’t, escolta i gaudeix.

Per un 2019 d’abundància, amor, consciència i alegria. Aquí per tot.

Ann Rubio Dia a dia , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *