Atenta i dolça. Pacient. Lluitadora i inconformista. Preciosa.

Amiga i confident. Companya de festes i riures. Amor.

Gràcies Neus, gràcies per aparéixer i gràcies per quedar-te.

Estimada amiga,

Realment, no sé gaire bé per on començar, hi ha tantes coses a dir… Primer de tot, gràcies, gràcies per tot (que és moltíssim). Gràcies per apáreixer de sobte i quedar-te. Gràcies per estimar-me i per les teves paraules dolces, gràcies per escoltar-me, per deixar-me plorar i plorar. Gràcies per estar-hi sempre, gràcies pels teus missatges d’ànim i les genials frases motivadores. Gràcies per entendre’m, gràcies per conèixem i acceptar-me tal com soc. Gràcies per cuidar-me tant. No sé que faria sense tu, Neus. Em treus un somriure en els dies més negres i en els dies més grocs ets allà per tocar el cel al meu costat, ets allà per riure i per plorar, per somniar i per xerrar del temps. Ets allà i això em fa feliç, molt.

Al teu costat tot es simplifica. Adoro que tinguis les idees clares i que alhora siguis capaç d’obrir-te a noves experiències, noves creences, noves mentalitats. M’encanta que siguis valenta, que prenguis riscos i que vulguis sempre més. Ets molt forta bonica i aconseguiràs tot el que et proposis. Jo crec en tu, i tu? Creus en tu, Neus? Ets més que genial amiga, fins i tot genial se’t queda curt, ets espectacular. Tens moltíssima força, però tanta, Neus! Siusplau, utilitzala per a crear i no per a destruir, fes-la servir per estimar-te. Estima’t bonica, estima’t molt aquest 2019, moltíssim.

Estima i somnia preciosa, apunta ben alt perquè ho aconseguiràs, ets capaç de fer coses tan grans… a vegades crec que tu no n’ets conscient però tens una passió i una energia que pot moure el món, fer-lo més gran, més net, més brillant. Ets llum i ets amor. Ets abraçades pures al segon pis, ets somriures per les escales, ets dança i ets música, ets determinació. Ets la Neus i amb això en tinc taaant, no pots ni imaginar com d’afortunada soc al teu costat.

Neus, aquest 2019 serà genial, per a les dues. Ho petarem, oi tant que si! Hem crescut molt, ens hem fet més fortes, hem estimat i ens han estimat, hem plorat i hem rigut i ara estem llestes per fer un pas més, estem preparades per gaudir de tot i per tot. Comencem?

Feliç 2019 bonica! Feliç any d’amor, de respecte i d’èxit.

 

 

Ann Rubio Dia a dia , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *