Segur i present, serè, carinyós i valent, sincer, dolç.

Amic i confident, aventurer, guia, company, mestre.

Gràcies, gràcies per tot.

Estimat Polete,

si ho penso bé, m’és difícil imaginar el moment precís en què ens vam fer amics; suposo que en algun pati en què anavem mig perduts entre tanta gent, o una classe avorrida en la qual vam decidir passar-nos-ho bé. Sigui com sigui, soc la persona més feliç del món de tenir-te com a mic. Honestly, Pol, gràcies, gràcies per tant. No pots arribar a imaginar quant t’estimo, quant t’admiro. Aquest 2018 has estat unes de les persones claus de la meva vida, hi has estat sempre, per molt tosuda, orgullosa o cabezota que jo hagi estat, tú sempre m’has donat un cop de mà, has compartit amb mi un somriure, una mirada, una abraçada al mig del passadís. Gràcies. Gràcies de tot cor per tot el que has fet per mi aquest any.

Gràcies pels passeigs i els consells, gràcies per escoltar-me quan d’altres m’han fet callar, gràcies per compartir expulsions i fulls d’amonestacions (I’m really really sorry). Gràcies per descobrir-me la màgia del cine, gràcies per fer-me sentir culta, valorada, valenta, essencial. Gràcies per sorprendre’m cada dia amb una historieta (la del gos em va matar, que ho sàpigues), gràcies pel teu somriure sincer i la teva opinió objectiva. Gràcies per abraçar-me, abraçar-me molt. Gràcies per ser dels pocs homes que no m’han fet mal. Gràcies per la teva pressència tranquil·la, gràcies per ser-hi.

Et vull a la meva vida, Pol, vull que formir part del meu 2019, ho vull molt. Adoro pasar temps amb tu fent qualsevol cosa, ric com una boja amb el teu humor peculiar i la teva pose de xungo del Leonardo (sorry ho havia de dir jajaja). Gaudeixo parlant de cine, de la vida, criticant l’educació d’avui dia o simplement parlant del temps. Ets un home savi, coherent, pacient, i alhora lluitador, constant, treballador. Tindràs éxit, Pol, jo t’ho puc assegurar, pocs com tu en trobarà el món. En resum, et vull a prop, ben a prop i em tens aquí per tot. TOT és TOT. Per cridar, per fer el boig o per plorar, per avorrir-nos i per fer veure que som intel·lectuals, pel que necessitis. Soc feliç al teu costat.

Pol, estimadíssim amic, prepara’t pel que vindrà?

Apa, feliç 2019!!

Ann Rubio Dia a dia , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *