+ 10 anys Una situació diferent una vida que no s’ha de desaprofitar.

T’imagines obrir un ordinador nou i trobar-te un programa del futur? Un lloc on comentes el teu dia a dia als teus amics? Això els hi passa a l’Emma i a el Josh. Tot el que fan ho veuen reflectat en el seu futur, que faries?

Ens trobem a l’any 1996, l’internet fa poc que s’ha inventat. A l’Emma li regalen un ordinador i el Josh li dona un programa per instal·la que et permet accedir a internet. La primera vegada que l’Emma l’obre es troba amb una web desconeguda, el Facebook. Es veu a ella dintre de 15 i s’espanta, això no pot estar passant. El mateix pensa el Josh que creu que és una broma, però masses coincidencies el fan canviar d’opinió. Tots els seus actes afecten al seu futur que a l’Emma no li agrada però a el Josh si. Tot s’embolicarà quan l’Emma l’intenta canviar i fa coses que espatllen la seva relació. Per sort els dos son intel·ligents i aprenen a manegar la situació, però potser ja és massa tard…

És un llibre diferent i molt especial. Et veus envers en una situació extranya i desconeguda. A mi m’ha ajudat a pensar i a afirmar que una amistat és massa valuosa per deixar-la perdre per culpa del que sigui.

Veus la vida d’una manera diferent, més antiga, però que ens dona lliçons i ens avisa del perill de les noves tecnologies i de tot el que perdem per culpa d’elles.

Ann Rubio Lectures , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *