Al dente

Aquest dies he anat de bòlid. He tocat fons. He plorat molt i he pensat que em moria més d’una vegada. El meu amic Roberto ho ha resumit en una frase: estàs obrint molt el cor.

I sí, aquí estic. Posant passió a tot el que faig i n’estic posant tanta que aquestes setmanes me n’he quedat sense, per a mi. I per les meves. Però això ja és passat, ara torno a ser jo i torno a ser l’Ana que m’agrada.

I estic emocionada perquè estic creant un Festival d’Autoconeixement per a Joves. I perquè el Periodisme comença a agradar-me de veritat. De fet, estic fent un blog, es diu Tinc Feina Grossa i m’està permetent conèixer referents per a seguir motivada en el món universitari. Escric amb una companya sobre Treballs de Fi de Grau de la UPF i estem descobrint projectes genials.

I no sé, fa molt que no escric per mi i en tinc ganes. Tinc el meu llibre, Bruna, una mica abandonat però a partir del 22 de Juny que acabo els exàmens m’hi torno a posar. Serà la cura perfecte i el mitjà ideal per a gestionar les emocions que ja anticipo que tindré.

Així que, sí, estem prou bé. Com diu la meva germana, ni massa poc ni massa molt, al dente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *